Alte două decese ale unor persoane cu patologii asociate au fost confirmate cu coronavirus, în județ

Astăzi au sosit confirmările testelor COVID-19 pentru doi pacienți hunedoreni care au decedat pe 29 martie și respectiv pe 31 martie.

Un deces este al unei femei de 53 de ani, din judeţul Hunedoara, internată în data de 17 martie la Sectia de Oncologie cu diagnosticul de Neoplasm ovarian stadiu terminal, pleurezie metastatică, carcinomatoză peritoneală. Ea a avut contact cu cazuri confirmate cu COVID-19,  motiv pentru care s-au recoltat probe, a fost confirmată în 30 martie, dar a decedat în 29 martie.

Un bărbat de 65 ani din judeţul Hunedoara a decedat marţi, el fiind internat în 25 martie în Spitalul de Boli Infecţioase Deva şi transferat în ATI în data de 26 martie. Diagnosticul i-a fost confirmat în aceeaşi dată. El avea hipertensiune. Bărbatul nu avea istoric de călătorie şi nici contact cunoscut cu caz confirmat.

Bilnațul negru la nivel național a urcat la 72 de decese:

25  SUCEAVA, 9 HUNEDOARA, 7 ARAD, 6 IALOMIȚA, 5 TIMIȘ, 3 BUCUREȘTI, 3 NEAMȚ, 2 BACĂU, 2 DOLJ, 2 IAȘI, 1 BOTOȘANI, 1 CLUJ, 1 CARAȘ-SEVERIN, 1 CONSTANȚA, 1 DÂMBOVIȚA, 1 MEHEDINȚI, 1 SIBIU, 1 SATU MARE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *