Altruism. Un pompier și un paramedic au salvat viața unui biciclist accidentat și abandonat pe șosea

În seara zilei de 22 iulie 2018, pe DN 7, între localitățile Spini și Orăștie, un autoturism a acroșat un biciclist, după care șoferul acestuia a părăsit locul accidentului. Aflat în drum spre Orăștie, slt. Silviu Ungureanu, a oprit imediat autoturismul său în afara părții carosabile și a trecut la acordarea primului ajutor biciclistului rănit. La scurt timp, aflându-se în trafic pe aceeași rută, dl. Andrei Antonie (paramedic), a oprit și el la locul accidentului, acordând ajutorul medical de urgență împreună cu ofițerul deja aflat acolo, până la sosirea echipajului SMURD Orăștie, care a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Municipal Orăștie.

Slt. Silviu Ungureanu este absolvent al Facultății de Pompieri, promoția 2016, în prezent fiind desemnat să îndeplinească funcția de locțiitor al comandantului de detașament, la Detașamentul de Pompieri Orăștie, din cadrul ISU Hunedoara. Cunoscut drept un model de decenţă, modestie şi de seriozitate, slt. Silviu Ungureanu, pe lângă un aport de forţă proaspătă aduce Detaşamentului Orăştie şi un motiv de mândrie pe deplin justificată!

Andrei Antonie este un paramedic implicat şi serios, ca de altfel toţi paramedicii care lucrează la detaşamentul Orăştie. Cei doi pompieri au ajutat şi protejat o victimă cu profesionalism, iar acea persoană se află acum în afara oricărui pericol.

Preluare din pagina de facebook ISU Hunedoara

Notă: postările de la rubrica „faceNEWS” sunt preluate ca atare, fără modificări, de pe paginile de facebook ale autorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *