Alunecare de teren pe malul râului Mureș

O alunecare de teren s-a produs în zona localității Leșnic, pe malul drept al râului Mureș. Membrii grupului de suport tehnic pentru alunecări de teren al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara au efectuat o inspecție în teren, pentru a analiza la fața locului alunecarea de teren care afectează taluzul drumului DN 7 în zona localității Leșnic, pe malul drept al râului Mureș.
Au participat directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Hunedoara, inginer Aurica Lasconi, inginerul șef Leontin Grozav și șefi de sistem.
„În calitate de director al SGA Hunedoara am participat astăzi alături de membrii Grupului de suport tehnic pentru alunecări de teren al CJSU. la o vizita în teren pentru a analiza la fața locului alunecarea de teren care afectează taluzul drumului DN 7 în zona localității Lesnic, pe malul stang al râului Mureș. Am fost însoțită de colegii mei”, arată Aura Lasconi, directorul SGA Hunedoara.
A fost analizată situația din teren, urmând a se stabili în cadrul CJSU Hunedoara măsurile ce se impun pentru rezolvarea situației în regim de urgență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *