Angajații de pe Ambulanță au nevoie de ajutor!

Angajații Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara au nevoie de ajutor. Ei sunt cei care stau în prima linie. Sunt cei care ajung primii la solicitări, fără a avea informații prea multe despre starea de sănătate a pacienților. Angajații Serviciului de Ambulanță Hunedoara fac un apel umanitar. Au nevoie de echipamente de protecție.

Serviciul de Ambulanță Județean Hunedoara vă solicită sprijinul în vederea dotării echipajelor medicale de urgență cu echipament de protecție. În acest sens, avem nevoie urgentă de: aparate pentru dezinfectarea sediilor și autosanitarelor la revenirea de la solicitările care au presupus transportarea/evaluarea pacienților diagnosticați/suspecți infecție COVID-19. Menționăm că, în prezent, deținem doar două astfel de aparate care deservesc întregul județ și din această cauză timpii de așteptare pentru dezinfecție sunt prelungiți ceea ce duce la creșterea timpului de așteptare pentru celelalte solicitări. Tip de aparat Hygienio -Dezinfecție de nivel înalt a suprafețelor cu prezență umană (www.hygienio.com), combinezoane protecție pentru particule fine, măști de înaltă protecție (FFP2, FFP3), mănuși nesterile”, se arată într-o scrisoare semnată de conducerea SAJ Hunedoara.

Singura modalitate prin care salvatorii pot beneficia de sponsorizări este cea prin intermediul Asociației „Pro Ambulanța” cu următoarele date de identificare: CUI 30750500, Cont IBAN RO81RNCB01629551570001, Adresa: Deva, strada Depozitelor, Nr.3.

Suntem în prima linie şi avem nevoie să ne protejăm eficient pentru voi! Acum este momentul să acţionăm împreună şi responsabil pentru a salva mai multe vieţi”, mai arată cei de la SAJ Hunedoara.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *