Apa Prod SA vine în întâmpinarea consumatorilor cu o pagină nouă de prezentare a societății

Apa Prod SA vine în întâmpinarea consumatorilor cu o pagină nouă de prezentare a societății. Site-ul www.apaprod.ro și-a schimbat interfața devenind astfel mai ușor de utilizat și, totodată, mai complex în ceea ce privește informațiile.

Toți cei interesați pot afla, de pe pagina apaprod.ro, cele mai noi informații privind activitatea societății, adresa și datele de contact ale Sectoarelor din aria de operare, programul de lucru cu publicul, numerele de telefon ale dispeceratelor locale, dar și zonele în care se sistează furnizarea apei. Anunțurile privind sistările în furnizarea apei sunt postate în timp real, acestea actualizându-se la fiecare 20 de secunde.

Pentru clienții societății, prin intermediul noului site facilităm accesul la modalități moderne și rapide de plată, precum plata electronică, dar și posibilitatea de a primi factura de consum prin e-mail.

Tot pe noul site, cei interesați pot găsi prezentări ale obiectivelor pe care le administrăm și ale investițiilor derulate sau aflate în derulare.

De asemenea, pentru a veni în sprijinul utilizatorilor sistemului, pe site a fost publicat și un formular prin care toți cei interesați ne pot adresa întrebări sau ne pot sesiza diferite aspecte pe care le consideră importante.

Ne propunem ca pagina de internet www.apaprod.ro să fie o interfață între Operatorul Regional Apa Prod SA și consumatorii din întreaga arie de operare.

 

 

Andreea Morogan

Dep. Marketing Promovare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *