Arestat preventiv pentru comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată asupra unei femei în vârstă de 73 de ani

În data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 07:45, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic de un bărbat cu privire la faptul că, mamei sale, o hunedoreancă în vârstă de 73 de ani, care se deplasa împreună cu soţul său pe o stradă din municipiul Hunedoara, i-a fost smulsă din mână geanta și o plasă, de către un bărbat necunoscut, care a părăsit în fugă zona.

În cel mai scurt timp, la fața locului s-au deplasat poliţiştii, care au efectuat verificări, în zonă fiind găsită geanta femeii (din care lipsea suma de bani, cartea de identitate și cardul de sănătate) şi plasa sustrasă, în care se afla o mapă din plastic, ce conținea documente medicale.

În data de 13 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au efectuat două percheziții domiciliare pe raza municipiului Hunedoara, în urma activităţilor investigative fiind  depistați doi tineri, în vârstă de 18 şi de 21 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată reclamate.

În urma administrării probatoriului, faţă de tânărul de 21 de ani, din comuna Dobra, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Hunedoara, care au dispus măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 zile.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.