Un bărbat a fost reținut pentru constrângere, lovire și viol

Hunedorean reţinut de poliţişti după ce ar fi constrâns o tânără, prin ameninţări şi acte de violenţă, să întreţină relaţii sexuale cu el

 

În data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 15:40, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de o tânără cu privire la faptul că, în noaptea de 09/10.01.2022, a fost constrânsă, prin loviri și amenințări, de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Hunedoara, să întrețină relații sexuale cu acesta.

Tânăra a specificat faptul că a mers de bunăvoie la domiciliul bărbatului, „pentru a fuma o țigară cu acesta”, după care bărbatul a început să o agreseze fizic și a întreținut relații sexuale cu aceasta, împotriva voinței sale.

În urma activităților întreprinse, în cursul zilei de ieri, poliţiştii l-au depistat pe cel bănuit de comiterea infracțiunilor de viol, loviri sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare și distrugere.

Faţă de bărbat, poliţiştii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor preventive.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.