Aţi văzut-o?

În data de 18.03.2021, în jurul orei 15:40, poliţiştii Secţiei de Poliție Rurală Baru au fost sesizați de către un tânăr de 28 de ani, din comuna Baru, despre faptul că în urmă cu aproximativ 30 de zile, concubina lui, PASCU IONELA CRISTINA (foto), de 25 de ani, din comuna Baru, a plecat voluntar de la domiciliu  și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,55 m., păr castaniu, tuns păr lung, ochi căprui, nas mijlociu; nu se cunosc obiectele vestimentare pe care le purta la data plecării. Aceasta a mai fost plecată de la domiciliu, însă a revenit, după mai multe zile.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistării tinerei, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării minorei  şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţia sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.