Au fost desemnați cei mai buni sportivi hunedoreni din 2017

În cadrul unei întâlniri dintre reprezentanții Direcției pentru Sport și Tineret și jurnaliști au fost prezentate rezultatele obținute și omologate de către sportivii hunedoreni pe parcursul anului trecut. Pe baza acestor rezultate a fost întocmit clasamentul celor mai buni sportivi din județ, ținându-se cont de punctajele acordate de Ministerul Tineretului și Sporturilor și Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Astfel, cel mai bun sportiv din județul Hunedoara la discipline olimpice a fost desemnat Mihaela Chiss, practicantă de judo de la SCM Deva. Podiumul a fost completat de către Tania Rache, practicantă de taekwon-do WTF, devenit ramură olimpică de Oana Crișan, de la CNS Cetate Deva.

La sporturi neolimpice cel mai bun a fost Alexandru Preda, urmat de colegul său de club de la ACS Pantera Neagră Petroșani, Robert Elekes, ambii fiind practicanți de taekwon-do ITF, locul al treilea fiind ocupat de jucătoarea de fotbal – tenis Anamaria Gherghel, de la Comexim R Lupeni.

Cei mai buni antrenori au fost desemnați Mugurel Ciușcă și Ramona Enache, de la SCM Deva, acesta fiind desemnat și cel mai bun club public din județ, la cele private premiul revenind celor de la ACS Pantera Neagră Petroșani. De asemenea, vor primii premii speciale sportiva paralimpică Anda Avram, de la CS Heian Deva, campioană națională, europeană și mondială la karate WUKF, și echipa de futsal Autobergamo Deva, campioană națională a României și participantă în UEFA Futsal Cup.

Cu precizarea că rezultatele prezentate mai sus sunt cu caracter provizoriu, deși sunt mici șanse să se producă schimbări în ierarhii, mai fiind de omologat doar câteva rezultate înregistrate în a doua jumătate a lui decembrie 2017, perioadă în care s-au desfășurat prea puține concursuri.

Trebuie menționat faptul festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi din județ va avea loc luna viitoare, data, ora și locația urmând a fi stabilite în zilele următoare.

 

Claudiu POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.