Candidatura Rovanei Plumb la postul de comisar european pentru Transporturi a fost respinsă de Comisia Juridică a Parlamentului European

Candidatura Rovanei Plumb la postul de comisar european pentru Transporturi a fost respinsă de Comisia Juridică a Parlamentului European, anunţă europarlamentarul Siegfried Mureşan.

”Candidatura Rovanei Plumb a fost respinsă acum cu largă majoritate de Comisia Juridică a Parlamentului European”, afirmă Mureşan, care precizează că în favoarea Rovanei Plumb au votat 6 europarlamentari, împotrivă au votat 15 europarlamentari, iar doi europarlamentari s-au abţinut.

El afirmcă că fără avizul Comisiei Juridice audirea din Comisia de Transport nu poate avea loc.

Rovana Plumb, nominalizată pentru postul de comisar european pentru Transporturi, a fost audiată joi în Comisia juridică a Parlamentului European în legătură cu neclarităţile din declaraţia de avere.

Rovana Plumb, căreia, ca şi altor nominalizaţi pentru noua Comisie europeană, Comisia juridică din PE i-a cerut explicaţii suplimentare privind declaraţia de avere, urma să fie audiată în 2 octombrie la ora 10 în comisia de specialitate a Parlamentului European.

 
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.