Au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice hunedorene

La data de 21.10.2020, în jurul orei 14:00, poliţiştii rutieri au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism pe bulevardul Rusca, din municipiul Hunedoara, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În data de 21.10.2020, în jurul orei 22.10, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Crişcior au depistat în trafic un tânăr de 21 de ani, din municipiul Brad, care conducea un autoturism pe DN 74, pe raza comunei Crișcior, având dreptul de a conduce suspendat.

 La data de 21.10.2020, în jurul orei 15:20, poliţiştii au depistat un tânăr în vârstă de 28 de ani, din municipiul Orăștie, care conducea un motociclu pe strada Tudor Vladimirescu, din Orăştie, fără a poseda permis de conducere.

 În data de 21.10.2020, în jurul orei 17:50, polițiștii Secției de Poliție Baru, au oprit în trafic, pe raza  comunei Pui, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 55 de ani,  din comuna Pui.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că numerele de înmatriculare ce erau montate pe mașină nu corespundeau autovehiculului, motiv pentru care, în cauză, au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul  săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat și punere în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Tot ieri, în jurul orei 12:00, poliţiştii au oprit în trafic, pe raza orașului Aninoasa, un bărbat din oraşul Petrila, care conducea un miniexcavator fără a poseda permis de conducere.

 În toate cazurile prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *