Avram Iancu pornește într-o nouă aventură

Temerarul bibliotecar din municipiul Petroșani, Avram Iancu, pornește într-o nouă aventură. Polisportivul încearcă un nou record național de anduranță. Avram Iancu va înota 120 de kilometri în memoria surorii și a fratelui său, pe care i-a pierdut prematur în mai puțin de un an.

”De Ziua Marinei voi înota până la epuizare pe distanța a 120 de kilometri în lacul de acumulare Porțile de Fier I. Pentru că am mai parcurs odată întreaga lungime a lacului de acumulare amintit, pentru că în Dunăre mă simt „acasă la mine” mă voi întoarce acolo. (…) Așadar, în data de 14 august 2020, începând cu ora 3 dimineața voi lua startul în această cursă, amonte de Moldova Nouă cu destinația peste aproximativ 120 de km, până la celebrul baraj Porțile de Fier. Timp estimat al înotului: 30-35 de ore. Sper ca finishul să fie chiar de Ziua Marinei”, spune Avram Iancu.

Avram Iancu va avea alături o echipă complexă. Acesta și-a propus să își doboare propriul record de timp și anume 17 h 54 + minim 1 minut în plus și propriul record de distanță, anume 62 km + minim 1 km în plus.

O flotă compusă din trei caiace, dar și din două bărci cu motor, vor asigura suportul pe apă, asistență și observare.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *