Bacalaureat în liceele din comune: 50 de admiși din 108 înscriși

La nivelul județului Hunedoara funcționează trei licee în trei comune. În total, la cele trei licee s-au înscris pentru a susține examenul de bacalaureat un număr de 108 candidați.

Astfel, la Liceul Tehnologic „Crișan” Crișcior s-au înscris 40 candidați pentru a susține examenul de bacalaureat. 8 dintre aceștia nu s-au prezentat la una sau mai multe probe ale examenului. 25 au fost declarați respinși și doar 7 au fost admiși. Cea mai mare medie la examenul de bacalaureat de la Liceul Tehnologic „Crișan” Crișcior a fost 7.60.

La Liceul Teoretic „Silviu Dragomir” Ilia s-au înscris la examenul maturității 55 de candidați. 40 dintre aceștia au fost declarați admiși, 12 respinși, iar 3 nu s-au prezentat la examen. 9.65 este cea mai mare medie de la Teoretic „Silviu Dragomir” Ilia și îi aparține absolventului Leonard Alexandru Coste.

De cealaltă parte la Liceul Teoretic Ghelari au fost înscriși 13 absolvenți de clasa a XII-a. Patru nu s-au prezentat la examen, șase au fost declarați respinși și admiși au fost doar 3. Ioana Falvia Golgoț, absolventă a liceului din Ghelari a obținut media 8.18, aceasta fiind cea mai mare medie. Următoarele medii cu care absolvenții unității școlare au promovat sunt 6.86 și 6.76.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *