Bărbat, cunoscut cu probleme psihice, dispărut din spital

UPDATE: Potrivit IPJ Hunedoara, în urma unui sesizări, bărbatul a fost găsit decedat pe malul râului Zlaști, luni, 6 septembrie, în jurul orei, 11:00. În urma primelor cercetări, acesta nu prezintă suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte penale, cadavrul bărbatului fiind ridicat de către reprezentații S.J.M.L. Hunedoara, în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului.

Azi, 02 septembrie 2021, ora 09:00, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de o femeie, care a reclamat faptul că, soțul său RICEA CONSTANTIN, bolnav psihic, care fusese transportat la spital în noaptea de 01/02.09.2021, a plecat din această unitate fără acordul medicilor și nu a ajuns la domiciliu.
Bărbatul, a avut în trecut mai multe plecări voluntare de la domiciliu și tentativă de suicid.
Semnalmente: înălțime de 1,65 metri, greutate aproximativ 65 kg, păr cărunt, ochi căprui, constituție normală, fiind vizibilă lipsa dentiției, nu are semne particulare, nu are defect de vorbire, nu are accent particular, este cunoscut cu probleme psihice și răspunde la numele de ,,Costel”.
Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării bărbatului, care a fost dat în urmărire naţională.
Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celei în cauză, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.