Bărbat de 48 de ani, dat dispărut

În data de 26.01.2022, ora 15:30, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de o femeie din Regatul Unit, cu privire la faptul că din data de 30.10.2021 nu mai poate lua legătura cu tatăl său, RUIU MARIAN-VIOREL (foto), în vârstă de 48 ani, din comuna  Orăștioara de Sus.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul deține un imobil în localitatea Costești, imobil la care nu a mai fost din cursul lunii octombrie 2021, iar când a avut ultima discuție telefonică cu fiica sa, acesta s-ar fi aflat pe raza municipiului București.

Bărbatul a mai fost plecat în mod voluntar de la domiciliu, revenind, însă, de fiecare dată. Acesta are următoarele semnalmente: înălțimea de 1,70 – 1,75 m, păr șaten închis, ochi albaștri, greutate 65-70 kg.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au efectuat activităţi specifice în scopul depistării bărbatului, care a fost dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.

Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.