Bărbat din Vulcan, dispărut! L-ați văzut?

UPDATE: 21.09.2019, ora 21 – Bărbatul din municipiul Vulcan, cu privire la dispariția căruia (de pe raza municipiului Arad) a fost sesizată Poliția Municipiului Vulcan în data de 20.09.ac, a fost identificat în urmă cu puțin timp într-un spital de psihiatrie din Drobeta Turnu Severin.


În data de 20.09.a.c. Poliția Municipiului Vulcan a fost sesizată de o femeie din localitate cu privire la faptul că tatăl său, Otvoș Tibi (foto), de 43 de ani, din Vulcan, la data de 16.09.2019, a plecat de la domiciliu către Spania (catre fratele său), însă nu a mai ajuns.

Din verificări a rezultat faptul că barbatul a plecat din municipiul Petroșani cu un microbuz cu destinația Spania, însă pe traseu, în municipiul Arad, întrucât era agitat, a fost coborât de către șofer într-o stație de alimentare cu carburanți, iar de atunci nu se mai cunosc date despre el.

În urma sesizării, polițiștii au demarat o serie de activități investigative si de căutare a bărbatului, în scopul depistării căruia a fost solicitată măsura urmăririi naționale. Persoanele care dețin date utile anchetei sunt rugate sa se adrezese celei mai apropiate unități de poliție sau sa apeleze numarul unic de urgență 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *