Peste 3500 de saci cu mizerii s-au strâns în județul Hunedoara

Cea mai mare acțiune de ecologizare a avut loc astăzi, și în județul Hunedoara. Au participat la Let’s do it, România peste 2500 de hunedoreni. Cantitatea de deșeuri care a fost adunată este impresionantă.

“După prima numărătoare, în județul Hunedoara au participat un număr de 2588 voluntari care au strâns 3515 saci. Am început în 2009, când un grup de voluntari pasionaţi, animaţi de o idee nebunească, şi-a propus să curețe România într-o singură zi. Pe parcursul unui an de pregătire, această idee ne-a însufleţit şi ne-a dat bucurie și puterea să continuăm. România a fost cea de-a 4 ţară din comunitatea “Let`s Do It, World!” care a avut curajul să organizeze o astfel de acţiune şi este şi astăzi o referinţă pentru alte ţări de pe întreagă planetă. Vreau să mulțumesc pe această cale tuturor voluntarilor. A fost o zi grea, s-au auzit povești emoționante și s-au mobilizat oameni frumoși, cu spirit civic”, spune Diana Diniș, coordonatorul campaniei Let’s do it, România în județul Hunedoara.

Printre voluntari s-au numărat elevi, cadre didactice, personal din cadrul primăriilor și din instituții publice, cum ar fi: Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Hunedoara, Agenția de Protecția Mediului Hunedoara, Instituția Prefectului Județul Hunedoara, A.D.I. Deșeuri Hunedoara, Supercom, Brai-Cata, Inspectoratul Școlar al Județului Hunedoara, Inspectoratul de Poliţie al Județului Hunedoara, Sistemul de Gospodărire a Apelor Hunedoara , Sistemul Hidrotehnic Independent Petrosani, Directia Silvica Hunedoara, Inspectoratul de Jandarmi Județean Hunedoara, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara, Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate Hunedoara,  Direcția Județeană Pentru Sport și Tineret Hunedoara.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *