Bărbat identificat şi reţinut de poliţişti pentru tâlhărie, lipsire de libertate și tentativă la viol

Bărbat identificat şi reţinut de poliţişti, la scurt timp după ce a agresat şi a deposedat de o sumă de bani o femeie din municipiul Deva. Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Hunedoara, în baza mandatului de arestare preventivă emis de judecători, pe numele său.

 La data de 12.10.2019, în jurul orei 01:45, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Deva au fost sesizaţi de o femeie în vârstă de 66 de ani, din municipiul Deva, cu privire la faptul că, în noaptea de 11/12.10.2019, în timp ce se afla cazată la un motel din Deva, a fost lipsită de libertate în mod ilegal de un bărbat în vârstă de 49 de ani, din județul Maramureș (cu care victima consumase băuturi alcoolice).  Femeia a reclamat faptul că maramureşeanul a încercat să întrețină cu aceasta, contra voinței sale, un raport sexual şi că a deposedat-o, prin violență, de 350 de lei.

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva au luat măsura preventivă a reținerii pe o durată de 24 ore a bărbatului în cauză (pe care l-au ridicat chiar din camera motelului unde era cazat), pe care l-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva.

Ulterior, magistraţii Judecătoriei Deva au luat faţă de bărbat măsura arestării preventive pentru 30 de zile, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal și tentativă la viol.

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *