Bărbat reținut pentru că circula fără permis de conducere

În data de  30.08.2017, în jurul orei 20.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara au încercat să oprească în trafic, prin folosirea semnalelor regulamentare, un conducător auto care circula cu un autoturism pe strada Victoriei, din municipiul Hunedoara, fără a purta centura de siguranţă.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalul unuia din poliţişti, iar aceştia au pornit în urmărirea lui. La intersecția străzilor Timotei Cipariu cu Popa Șapcă, conducătorul auto nu a intrat în intersecţie fără a acorda prioritate celor în drept, a virat la dreapta pe interzis şi a intrat în coliziune cu un autoturism.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto al cărui autoturism a fost lovit.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de bărbatul de 30 de ani, din municipiul Hunedoara, care nu a oprit la semnalul regulamentar şi a provocat accidentul rutier, deoarece acesta era deja cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul fără deţinerea unui permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.