Bărbatul din Hunedoara care a trântit un copil de pământ, provocându-i o fractură în zona capului, a fost arestat preventiv

Bărbatul din Hunedoara care a trântit la pământ un copil, într-un parc din municipiu, a fost arestat preventiv, luni seară. El fusese reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea a trei infracţiuni, respectiv loviri sau alte violenţe, violenţă în familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Decizia magistraţilor Judecătoriei Hunedoara poate fi contestată cu apel. Pe numele bărbatului în vârstă de 29 de ani a fost emis mandat de arestare preventivă pentru  loviri sau alte violenţe, violenţă în familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Copilul agresat, care a fost ridicat şi apoi trântit violent de asfalt, are 13 ani şi se află în continuare internat, el fiind dus la spitalul din Deva.
Surse apropiate anchetei au declarat că băiatul a suferit o fractură în zona occipitală. El este un apropiat al agresorului, fiind fiul surorii concubinei acestuia, au precizat sursele citate.
Imediat după agresiune, el l-a molestat fizic şi pe fiul concubinei sale, un băiat de opt ani, care ar fi avut o dispută verbală cu cel de 13 ani, fapt care l-a înfuriat pe agresor. Acesta este, conform unor surse apropiate anchetei, tatăl unui copil mic.
Incidentul a avut loc duminică după-amiază. În imaginile care au surprins agresiunea şi care au fost postate pe reţelele de socializare se vede cum bărbatul se îndreaptă către copil, îl ridică şi dă cu el de pământ, copilul rămânând imobilizat.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.