Bătut în plină stradă de…un vecin

În data de 15.03.2021, în jurul orei  13:55, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic de un bărbat din Hunedoara cu privire la faptul că a fost agresat fizic, în timp ce se afla  pe strada o stradă din localitate.

Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au identificat persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 58 de ani, care a declarat că s-a întâlnit cu un vecin, au avut un conflict verbal care a degenerat, fiind lovit de acesta cu pumnul în zona feței. Persoana vătămată a fost transportată la o unitate medicală din Hunedoara, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate, în timp ce prezumtivul autor, un tânăr în vârstă de 23 de ani, a  fost condus la sediul unităţii de poliţie, pentru audieri.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire, iar prezumtivul autor a  fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *