Bătut în plină stradă de…un vecin

În data de 15.03.2021, în jurul orei  13:55, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic de un bărbat din Hunedoara cu privire la faptul că a fost agresat fizic, în timp ce se afla  pe strada o stradă din localitate.

Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au identificat persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 58 de ani, care a declarat că s-a întâlnit cu un vecin, au avut un conflict verbal care a degenerat, fiind lovit de acesta cu pumnul în zona feței. Persoana vătămată a fost transportată la o unitate medicală din Hunedoara, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate, în timp ce prezumtivul autor, un tânăr în vârstă de 23 de ani, a  fost condus la sediul unităţii de poliţie, pentru audieri.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire, iar prezumtivul autor a  fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.