Bonurile în valoare de 821 lei emise pe 18 noiembrie au ieşit câştigătoare la ultima extragere lunară a loteriei fiscale din acest an

Bonurile în valoare de 821 lei emise pe 18 noiembrie au ieşit câştigătoare la ultima extragere lunară din acest an a loteriei fiscale, iar persoanele care deţin astfel de bonuri îşi pot revendica premiul printr-o cerere depusă la ANAF în următoarele 30 de zile, fondul total de un milion de lei fiind împărţit la maxim 100 de premianţi.

Ministerul Finanţelor a organizat duminică ultima extragere lunară a loteriei bonurilor fiscale din acest an, în studioul TV al Loteriei Române, la care au participat toate bonurile fiscale emise în luna noiembrie.

Fondul total de premiere a fost păstrat la un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

După extragerea bilelor din urne, au ieşit câştigătoare bonurile din data de 18 noiembrie, în valoare de 821 lei.

Dacă vor fi depuse peste 100 de cereri de revendicare a premiilor, va fi organizată o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de câştigători, potrivit Ministerului Finanţelor.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al companiei Loteria Română pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile pentru revendicarea premiilor pot fi depuse de luni la sediile ANAF.

Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie să depună în original bonul fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

La extragerea din noiembrie, pentru bonurile din octombrie, au ieşit câştigătoare bonurile fiscale în valoare de 654 de lei emise pe 27 octombrie.

În acest an sunt organizate în total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare şi două ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei.

La 24 decembrie va avea loc o extragere specială de Crăciun, la care vor participa bonurile fiscale emise în perioada 1 aprilie – 8 decembrie.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *