Un tânăr de 23 de ani reținut pentru furt calificat prin efracție

Tânăr bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt calificat, identificat în urma cercetărilor desfăşurate de către poliţiştii brădeni

La data de 30 septembrie 2022, în jurul orei 08:00, Poliţia Municipiului Brad a sesizată de către angajata unui magazin din municipiul Brad despre faptul că geamul de ușa de la intrarea în magazin a fost spart, iar din interior lipsesc bunuri .

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat că autori neidentificați, în noaptea de 29/30.09.2022, prin spargerea  ușii și a geamului de la intrarea în magazin, au pătruns în interior şi au  sustras mai multe pachete de țigări de diferite mărci şi  200 de lei din casa de marcat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar în urma activităților investigative l-au identificat pe cel bănuit de comiterea infracţiunii reclamate.

Acesta este un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Brad, faţă de care poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore.  Acesta a fost depus  în Centru de Reținere și Arestare Preventivă  Deva şi a fost prezentat  în data de 01 octombrie 2022, magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad, care au dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În urma activităţilor investigative, poliţiştii au reuşit recuperarea a 80% din valoarea prejudiciului, estimat la 5.000 de lei.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *