Brai-Cata încurajează colectarea separată în județul Hunedoara

Reprezentantii Brai Cata au discutat cu elevii din școlile din Santamaria Orlea, elevii claselor 1-4 din școala Totești, cei din școala Densus, dar și cu elevii din școala Râu de Mori și cu elevii școlii gimnaziale Sarmisegetuza despre necesitatea colectării separate a deșeurilor și reciclarea lor. 

„Transformarea colectării separate într-un obicei zilnic poate începe ușor, prin adăugarea a încă unui coș in care să punem sacul galben pe care Brai-Cata il distribuie gratuit, pentru reciclabile, lângă coșul de gunoi menajer. În sacul galben putem pune hârtie & carton, plastic & metal. Fiecare locuitor de la casa trebuie să iși mentină intenția de a colecta separat pe parcursul întregii zile. Important este ca oamenii sa comunice, sa discute cu cei din comunitatea lor, despre obiectivul lor de a colecta separat. Puterea exemplului este foarte importanta”, a explicat managerul companiei de salubrizare Brai-Cata, Bogdan Constantinescu.

BRAI-CATA SRL este societatea care operează în baza Contractului de Delegare a gestiunii serviciului de salubrizare în Zona de Colectare 1 Brad, 2 Hațeg, 3 Centru. Activitatea sa constă în colectarea separată și transportul separat al deșeurilor municipale și al deșeurilor similare.

BRAI – CATA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *