BREAKING NEWS! Accident rutier grav pe autostrada A1 Deva-Simeria

Astazi, în jurul orei 06.45, pe autostrada A1 (pe sensul de mers Deva-Simeria) s-a produs un accident rutier grav. Primele informații arată că un autoturism care circula pe contrasens pe A1, din direcția Simeria către Șoimuș, a intrat in coliziune cu un autoturism și o autoutilitară. În urma impactului dintre cele 3 autoturisme, 4 oameni au decedat iar alți 3 au fost răniți.

În operațiunile de salvare au fost implicate 7 echipaje ale I.S.U. Hunedoara si SAJ. Este vorba despre 2 ambulanțe de terapie intensivă si 3 de tip B2, o autospecială de descarcerare grea si o alta mixtă.

Accidentul s-a produs pe A1, la km 355, pe sensul de mers Deva-Simeria. Autoturismul Opel Astra, care a intrat pe contrasens, era condus de un barbat de 70 de ani, din Petroșani. Dacia Logan lovită este înmatriculată la Timiș, iar autoutilitara la București.

Toate cele patru victime decedate erau în autoturismul Opel Astra, doi răniți în Dacia Logan și un rănit în autoutilitară.

Update: Cei trei pasageri decedați erau în vârstă de 31, 49 și 17 ani.

Update: Se pare că șoferul Opelului Astra a greșit intrarea pe autostradă și a mers pe contrasens dinspre Simeria către Șoimuș cca. 2-3 km. Autoutilitara care circula pe banda 2, a intrat în coliziune cu autoturismul, deși șoferul autoutilitarei a incercat sa îl evite (nu a mai avut însă spațiu, fiind limitat de balustrada ce desparte sensurile).

Traficul pe A1 a fost blocat mai bine de 3 ore.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *