BREAKING NEWS! Un bărbat și-a dat foc la Hunedoara

Luni, în jurul orei 11.50, un apel la 112  anunță că în Hunedoara, în fața unui centru pentru copii și mame este un bărbat care și-a dat foc. La fața locului s-au deplasat echipaje de la Pompieri, SMURD Hunedoara și SAJ Hunedoara unde au găsit un bărbat de 42 de ani, cunoscut cu probleme psihice care s-a autoincendiat cu o substanță lichidă (probabil benzină). Pacientul a fost de preluat de echipajul SAJ cu medic, evaluat, stabilizat și transportat la UPU Hunedoara.

În urma evaluarii în UPU, s-a constatat că pacientul prezintă arsuri  de gradul 2 pe aproximativ 55% din suprafața corporală și câteva zone de arsuri de gradul 3. Medicii au luat decizia de a trimite pacientul la Spitalul de Arși din București.

Politia municipiului Hunedoara investighează motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest. Din primele date, se pare că fapta a fost generată de motive de natură familială. Până săptămâna trecută, barbatul a făcut obiectul unui ordin de protectie emis de Judecătoria Hunedoara. La Poliția Municipiului Hunedoara nu există vreo plângere pe numele său pentru fapte de violență domestică.

 La solicitarea DGASPC, beneficiarii ordinului de protecție au fost soția cu cei 2 copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *