Călan: Campanie de implicare cetățenească

Cetățenii din orașul Călan sunt așteptați la primăria să își exprime opiniile despre modul în care văd ei dezvoltarea localității. Sugestiile se pot depune până la jumătatea lunii noiembrie, iar mai apoi autoritățile locale vor selecta proiectele și le vor propune spre implementare.

“Fiecare cetățean care dorește să participle la campanie poate formula, în scris, cu maximum de detalii (tehnice, financiare) o singură propunere de proiect care va fi depusă la secretariatul Primăriei Călan sau prin poșta electronică, împreună cu toate datele de identificare ale celui care propune proiectul (…). Proiectul depus trebuie să fie sau să poată fi asimilat unei investiții aflate în componența UAT Călan și să vizeze oricare dintre următoarele domenii: infrastructură (zone pietonale, scuaruri, alei, trotuare, aliniamente stradale), amenajare/reamenajare/reabilitare spații publice (mobilier urban, reconfigurări, iluminat public), spații verzi, locuri de joacă pentru copii, mobilitate, accesibilitate, siguranța circulației, siguranță publică, infrastructură socială și sănătate”, arată edilii din Călan.

Campania a debutat în data de 18 octombrie și se derulează până în data de 7 decembrie.  Până în data de 15 noiembrie cetățenii pot depune proiecte, iar în data de 7 decembrie va avea loc dezbaterea publică asupra proiectelor prezentate.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *