Campanie caritabilă pentru copiii sărmani

Se aproprie Crăciunul, iar cei de la Santa in Town organizează o acțiune caritabilă cu scopul de a aduce zâmbetele pe chipul copiilor care nu sunt la fel de bucuroși în preajma acestei sărbători precum suntem noi, majoritatea hunedorenilor.

“Ne dorim ca în Ajunul Crăciunului să aducem bucurie în sufletele familiilor care au o situație precară. Unii nu iși pot permite din punct de vedere financiar ca în seara dinaintea Crăciunului să deschidă cadouri și să se bucure împreună de acestea, de aceea avem nevoie de ajutorul vostru ca sa facem acest lucru posibil! Așadar, orice jucărie de care voi v-ați bucurat sau de care v-ați fi dorit să vă bucurați când erați copii, orice hăinuță pe care credeți că acele familii le vor primi cu drag sau alimente de pe urma cărora vor avea zile mai liniștite, vă rugăm să le donați!”, arată cei de la Santa in Town, care vor acționa în zonele rurale montane din județul Hunedoara, locuri unde se află familii defavorizate și la care accesul este unul dificil.

Persoanele care vor să vină în sprijinul celor de la Santa in Town pot dona alimentele să nu fie perisabile, haine care să fie curate și în stare bună pentru a fi purtate, jucării/jocuri, dulciuri precum ciocolate, bomboane, oua kinder etc, dar data lor de expirare să nu fie mai înainte de anul 2020. Cei de la Santa in Town fac precizarea că nu se donează bani. Campania de colectare a pachetelor a început.

“Vom acționa în comuna Boia Bârzii și în limita resurselor, la Bătrâna. Avem aproximativ 30 familii de ajutat, așa că haideți să contribuim cu toții. Dacă resursele vor fi peste așteptări, vom acționa în mai multe comune. Perioada de colectare este: 12 noiembrie – 26 noiembrie, la liceul Colegiul Național “Iancu de Hunedoara” în clasele: XII A, D si E. De specificat pe o eticheta din ce este alcătuit pachetul, precum și vârstele/mărimile pentru care sunt hainele”, mai spun cei de la ”Santa in Town”.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *