Carantina ignorată la Spitalul Județean de Urgență Deva

Angajații Spitalului Județean de Urgență Deva ignoră măsurile luate pentru răspândirea coronavirusului. Imaginile postate pe rețelele de socializare arată cum pizza este cărată cu căruciorul destinat pacienților.

” Niciun aparținător nu are voie să intre la rudele lor bolnave. Corect. Ce ne facem însă cu personalul care circulă în echipamentul de clinică prin curte și transportă cu un carucior rulant pizza pentru o petrecere dedicată unui medic în INTERIORUL Spitalului? Câte reguli de igienă și bun simț se încalcă în această imagine fotografiată ieri? Vă întrebați poate pe unde a intrat desertul în spital pentru petrecere? Cum pe unde? Pe la Unitatea de Primiri Urgențe… Avem epidemie, ne organizăm puțin? Ne schimbăm obiceiurile care ne pot face viața grea? Ce face DSP Hunedoara?”, spune Emanuel Ungureanu, deputat USR, membru în Comisia de Sănătate din Parlament.

De cealaltă parte, conducerea unității medicale a declanșat o anchetă în acest caz. S-a întrunit și o comisie care va analiza situația și a decide măsurile care se impun în acest caz.

 

Colaborator

FOTO: Emanuel Ungureanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *