Castelul Corvinilor, gazda primei competiții de show de bar din Hunedoara

Castelul Corvinilor va găzdui prima prima competiție de show de bar din județul Hunedoara. este vorba de West Bartending Challenge – Etapa Hunedoara, iar scopul evenimentului este de a dezvolta industria ospitalității din județul Hunedoara și, în același timp, de a promova obiectivele turistice din județ. Competiția se dorește a fi una internațională, la eveniment fiind participanți din România, Bulgaria, Anglia și Italia. Principalul susținător al evenimentului este Valentin Luca, dublu campion mondial la Flair Bartending.

West Bartending Challenge – Etapa Hunedoara face parte din West Bartending Tour, un preview pentru Romania Flair Tour, care se dorește a fi cel mai mare turneu de flair bartending din România.

Competiția se desfășoară în data de 17 iulie 2018, în curtea exterioară a Castelului Corvinilor, pe tot parcursul zilei și va fi împărțită în două etape, prima fiind cea de calificări, iar cea de-a doua – finala. Etapele vor fi despărțite de o pauză de masă. De asemenea, va exista și o probă specială, în cadrul căreia va fi premiat cel mai bun cocktail. La finalul competiției, va avea loc premierea primilor trei clasați. 100 și 400 de euro, iar premiul cel mare acordat câștigătorului stabilit în urma celor două ediții va consta în 500 euro.

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.