Cât carburant cumpără Consiliul Județean Hunedoara

Consiliul Județean Hunedoara a demarat procedura de achiziție a carburantului necesar funcționării autorismelor. Achiziția se realizează pe Bursa Română de Mărfuri. 54.640 de litri sunt necesare pentru autovehiculele din cadrul instituției județene.

“Obiectul contractului ce urmeaza a fi atribuit îl constituie achiziția de carburanți, respectiv motorină E5 şi benzină standard CO95 pe baza de bonuri valorice, pentru autovehiculele şi utilajele din dotarea UAT Hunedoara. (…) Rezultatul aşteptat este incheierea unui contract cu o durata de 8 luni cu posibilitatea de prelungire prin act adițional cu maxim 4 luni, pentru alimentarea cu carburant a autovehiculelor aflate în posesia achizitorului, pe baza de bonuri valorice. Bonurile valorice vor avea valori de  50 lei/bon cu care se va cumpăra carburant auto  de la stațiile de distribuție ale operatorului economic declarat câștigător. Bonurile valorice trebuie să fie înglobate în carnete  ce sunt alcătuite din două părți: vârf și respectiv cotor, fiecare bon de combustibil având propriul său număr unic”, arată caietul de sarcini.

Potrivit documentelor, carburantul este necesar pentru asigurarea functionării autovehiculelor şi utilajelor din dotarea UAT Judetul Hunedoara. Contractul urmează a se derula pe o perioadă de 8 luni, „cu posibilitatea de prelungire prin act adițional cu maxim 4 luni”.

Carburantul auto necesar funcţionării autovehiculelor şi utilajelor din parcul propriu al Consiliului Judetean Hunedoara, Centru Militar Județean  si Centru Județean pentru Managementul Sițuatiilor de urgență constă în următoarele cantităţi aproximative şi tipuri de carburanţi, pe o perioada de 8 luni,  respectiv perioada 01.05.2018 – 31.12.2018 este de 31.464 litri de motorină și 4.960 litri benzină.

 

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *