Municipalitatea caută rudele defuncților cu datorii la bugetele locale

29 de persoane decedate din municipiul Lupeni figurează cu restanțe la bugetul local. Pentru a-și recupera banii, autoritățile locale caută moștenitorii persoanelor trecute în neființă.

“Defuncţii figurează în evidenţele noastre fiscale cu debite aferente bunurilor impozabile declarate. Rugăm persoanele care pot da informaţii cu privire la posibilii moştenitori ai defuncţilor să ne comunice aceste informaţii”, spune Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

În cazul în care urmașii persoanelor decedate nu vor fi identificate, municipalitatea de la Lupeni va trece la următoarele proceduri legale care se impun în acest caz.

“În cazul în care nici o persoană nu-şi va asuma plata debitelor defuncţilor ne vedem nevoiţi să iniţiem procedura de deschidere a succesiunii vacante şi de trecere a bunurilor defuncţilor în proprietatea statului”, mai arată primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

29 de persoane decedate figurează în evidențele Primăriei municipiului Lupeni cu datorii la bugetul local. Autoritățile locale încearcă acum să recupereze sumele restante de la moștenitorii celor decedați.

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *