Caz șocant! Bărbat de 80 de ani, suspectat că ar fi agresat sexual o copilă de 6 ani

Caz șocant în comuna Buceș! Un bărbat în vîrstă de 80 de ani a agresat sexual o fetiță de 6 ani, în timp ce se afla la domiciliul familiei copilei.

„În data de 06.08.2019, polițiștii Biroului Investigații Criminale Brad s-au sesizat din oficiu cu privire la posibilitatea comiterii unei infracțiuni de agresiune sexuală asupra unei minore în varsta de 6 ani, din comuna Buceș. Din primele cercetări, se pare că fapta ar fi fost comisă în data de 28.06.2019 de catre un vecin al familiei minorei, un barbat in vârstă de 80 de ani (insa minora nu a relatat nimic familiei, de la acea data). Bărbatul ar fi profitat de circumstanța că se afla cu minora la domiciliul său, în timp ce părinții micuței prestau activități agricole. În cauză a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, cercetările privind comiterea infracțiunii de agresiune sexuala fiind coordonate de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Se pare că fata a fost consultată și la Spitalul Brad, dar Poliția Brad nu a fost sesizată procedural. Au aflat polițiștii pe căi polițienești la data de 06.08.2019. În cursul serii trecute a fost adusă la SJML pentru expertiză medico-legală.”, a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.


Potrivit Articolului 219 din Codul Penal, agresiunea sexuală se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani, însă pedeapsa este de inchisoare de la 3 la 10 ani dacă victima nu a implinit 16 ani.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.