Deva: Celebrul balet de la Kiev va susține spectacolul ”Spărgătorul de nuci”, pe scena Centrului Cultural ”Drăgan Muntean”

Teatrul Municipal Academic de Operă și Balet din Kiev prezintă, sâmbătă, 28 decembrie 2019, la ora 18:00, la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva, ”Spărgătorul de nuci”, un balet de Piotr Ilici Ceaikovski.

Iubitorii dansului clasic sunt invitați la un spectacol de excepție, susținut de o companie fanion a școlii de balet rusești. Nume sonore ale baletului internațional vor urca pe scenă în această producție – Olga Golitsa, prim-solistă a Operei de Stat din Ucraina, va interpreta rolul Clarei, iar în rolul Prințului va intra Denis Nedak, prim-solist al Operei Naționale din Kiev.

Celebrul balet al lui Ceaikovski a fermecat inimile și a trezit imaginația spectatorilor de toate vârstele, din întreaga lume, odată cu premiera sa din 6 decembrie 1892, de la Teatrul Imperial Mariinski, din Sankt Peterburg.

Transpus, de-a lungul vremii, în balet pe gheață, film artistic, desen animat și carte ilustrată, magicul balet în două acte glisează elegant pe partitura compozitorului rus, având la bază un basm semnat de Alexandre Dumas.

Timp de o oră și 50 de minute, povestea de iarnă ne aduce în atmosfera Crăciunului, unde toți ce dragi se bucură de sărbătoare.

Bilete pentru spectacol sunt puse în vânzare la prețul de 120 de lei și pot fi achiziționate de la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 8:00-16:00.

Informații suplimentare și rezervări se pot obține la numărul de telefon 0721.055.037.

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *