Centrul multimedia pentru elevii din rețeaua de Case Familiale din Orăștie

Elevii instituţionalizaţi în Reţeaua de Case Familiale din Orăştie aflată în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara beneficiază de un centru multimedia, dotat cu 12 calculatoare conectate la internet.

”Centrul multimedia oferă posibilitatea elevilor instituţionalizaţi să participle la activităţile didactice şcolare online, la activităţile de învăţare socio-emoţională din cadrul programului Lions Quest oferite de formatorii LQ, la alte activităţi de sprijin şcolar extracurricular oferite de membrii Clubului Lions Deva Sarmizegetusa şi voluntari Lions. Bucuria elevilor instituţionalizaţi şi a membrilor Lions prezenţi la prima întâlnire, nu poate fi descrisă în cuvinte: un amalgam de emoţii, o experienţă care nu trebuie explicată, ci trăită pentru a fi cu adevărat înţeleasă. Prieteni adevăraţi, voluntari dedicaţi, oportunităţi şi provocări”, arată cei de la Un leu te protejează.

Realizarea centrului multimedia a fost posibilă cu sprijinul membrilor Clubului Lions Deva Sarmizegetusa şi a firmei Top Tech, în cadrul proiectului Apelează! Un leu te protejează!

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *