Trei blocuri de locuințe din Hațeg vor fi reabilitate termic

Trei blocuri de locuințe din Hațeg vor fi reabilitate cu fonduri europene. Autoritățile locale din Hațeg au anunțat că proiectul privind ”Reabilitare termică blocuri de locuințe, oraș Hațeg” a fost declarată câștigătoare societatea SC Rom Adria Prest Construct SRL.

”În cadrul acestui proiect vor fi reabilitate 3 blocuri de locuințe:  blocul 13A, strada Sarmisegetusa, blocul A3 și blocul C1 de pe Aleea Centralei. Vă recomandăm tuturor locuitorilor din Hațeg care locuiți la bloc să vă constituiți în asociații de proprietari, de a vă adresa Primăriei Orașului Hațeg și a depune solicitări pentru reabilitare termică și eficientizare energetică a locuințelor de la blocuri”, arată autoritățile locale din Hațeg.

Valoarea proiectului este de 2.616.565 lei, din care fondurile europene asigură un procent de 60%, Primăria 15%, iar asociația de proprietari 25%. După expirarea termenului de contestații, în data de 2 octombrie 2020 se va semna contractul de lucrări cu societatea desemnată câștigătoare, se va emite ordinul de începere a lucrărilor, urmând ca lucrările să înceapă în scurt timp.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.