CHINGI EXPERT iubește siguranța! Cel mai mare producător de chingi din România se află la Deva

Cel mai mare producător din România de sisteme de ancorare și ridicare folosite în securizarea mărfurilor în transport se află în județul Hunedoara. Mai exact, în localitatea Sântuhalm, aparținătoare municipiului Deva. Înființată în 2014, Chingi Expert Deva fabrică și oferă soluții de top în domeniu, soluții ce se traduc printr-o gamă diversificată de chingi și sisteme conexe folosite în ancorarea, manipularea, ridicarea și securizarea sarcinilor. Siguranța reprezintă prioritatea numărul unu!

„Compania Chingi Expert este producător românesc de sisteme de ancorare și ridicare. Fabricăm produse premium, de calitate superioară, omologate în conformitate cu standardele europene” a declarat managerul companiei, Larisa Rerat.

Produsele sunt fabricate din materie primă de cea mai bună calitate însoțite de certificate tehnice de testare. Chingile sunt controlate în fiecare fază de producție și trasabilitatea implementată în acest proces permite urmărirea produselor pe întreg ciclul de viață.

Clientul poate să fie sigur că produsul va respecta informațiile de pe etichetă și va întruni toate calitățile tehnice menționate. Durata de viață a chingilor este de câțiva ani, în condițiile în care se folosesc uzual, comparativ cu un produs chinezesc a cărui durată de viață poate fi de câteva zile. Este important să cumpărăm produse de calitate, mai ales când vorbim de siguranța persoanelor care folosesc chingile. Nu putem face rabat de la calitate. Siguranța trebuie să fie criteriul cel mai important” ne informează managerul Larisa Rerat.

Chingi Expert are zeci de angajați însă este în continuă căutare de oameni noi. Datorită calității produselor, cererea este mare iar volumul de producție este în creștere, astfel este nevoie constantă de angajați noi. În momentul de față, Chingi Expert Deva caută cusător textil și operator de producție. Societatea comercială are în portofoliu companii mari de transport și parteneriate externe. Mare parte din produse ajung chiar pe piețe din vestul Europei. Doritorii pot comanda chingile online pe site-ul www.chingiexpert.ro sau direct de la fabrica aflată în localitatea Sântuhalm, pe strada Valea Cernei nr. 10.

Pe lângă asigurarea mărfurilor de transport, reprezentanții Chingi Expert Deva s-au gândit și la o modalitate de a folosi chingile pentru divertisment. Compania a amenajat în Parcul Cetății Deva, în Parcul Bejan dar și în zonele de agrement din mai multe localități hunedorene un „Mini Parcurs Aventura” unde copiii de toate vârstele pot să profite de o distracție inedită pe chingi.

Chingi Expert are, începând din această vară, un nou proiect dedicat copiilor. Un Mini-Parcurs Aventura fabricat din chingi. Iată că aceste chingi se pot folosi, nu doar în securizarea mărfurilor, ci și în locuri de agrement. Prin acest parcurs ne dorim să-i invităm și să-i îndemnăm pe copii să facă sport în natură, să interacționeze, să socializeze și să se deconecteze de la lumea virtuală.  Iar pe cei care doresc să achiziționeze acest produs pentru grădinile private, le pot comanda de pe site-ul nostru www.chingi-expert.ro sau www.slackline-expert.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.