Reprezentativa U19 de fotbal a CS CFR Simeria s-a calificat în play-off-ul Campionatului Național

Reprezentativa U19 a Clubului Sportiv de fotbal CFR Simeria s-a calificat în play-off-ul seriei a VII-a a Campionatului Național U19! Singura reprezentantă a județului la această categorie de vârstă a devenit revelația seriei după rezultate foarte bune realizate în acest sezon. Tinerii și-au asigurat calificarea cu două etape înainte de final și se vor înfrunta cu echipe din orașe mari și centre fotbalistice de tradiție.

În cadrul etapei a-IX-a, ceferiștii au întâlnit pe teren propriu pe CSS Lugoj și s-au impus cu scorul de 2-1(2-0) prin golurile marcate de Homorodean și Marcovici. Pentru CS CFR Simeria a jucat: Deak A, Tamas C, Costea R, Brumar A, Miklos C, Benel E, Bostan C, Sandu S, Homorodean R, Marcovici A, Iftene A, Enyedi G, Covaci D, Sendrilaru A, Porcarasu S. A lipsit motivat cu probleme de familie Moga A.

Echipa din Simeria ocupă locul doi în clasament, la trei puncte distanță de liderul seriei a VII-a, Clubul Sportiv Muncitoresc Reșița care are 27 de puncte, ceferiștii având 24.

CS CFR Simeria va juca mâine, 23 octombrie, în deplasare la CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, iar în ultima etapă vor juca acasă, la Simeria, împotriva ocupantei locului 3 în clasament, LPS Sebeș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.