Cîţu, la lansarea campaniei de informare privind vaccinarea anti-COVID-19

Premierul Florin Cîţu a declarat, joi, la evenimentul de lansare a campaniei de informare publică privind vaccinarea împotriva COVID-19, că aceasta se bazează pe întrebarea „ce conţine vaccinul”. „Nu vorbim despre componenţa clară, despre elemente chimice sau lista ingredientelor vaccinului, ci e mai mult despre ce înseamnă vaccinul pentru noi.(…) Încercăm să aflăm de la dumneavoastră de ce vă este dor”, a arătat el.

„Această campanie are o temă: Împreună învingem pandemia. Doar împreună reuşim să învingem pandemia, e nevoie să ne vaccinăm cu toţii. Astăzi introducem un element noi, întrebarea ce conţine vaccinul? Nu vorbim despre componenţa clară, despre elemente chimice sau lista ingredientelor vaccinului, ci e mai mult despre ce înseamnă vaccinul pentru noi. Este o încercare de a afla ce înseamnă pentru fiecare dintre noi ce înseamnă acest vaccin şi cum ne ajută să revenim la normalitate. Încercăm să aflăm de la dumneavoastră de ce vă este dor”, a afirmat Florin Cîţu.
El a vorbit despre revenirea la viaţa dinainte de pandemie, când nu eram nevoiţi să purtăm mască, să păstram distanţa.
„Dacă ştim că acesta este obiectivul, atunci trebuie să ne vaccinăm. Mai simplu de atât nu se poate. Am tot spus: Hai că se poate pentru că am încredere că putem depăşi pandemia prin vaccinare. Putem învinge doar împreună această pandemie”, a adăugat premierul.
El a explicat că vor fi 11 spoturi care vor fi difuzate în mass media: 3 generale, care arată de ce ne este dor, 7 făcute pe public ţintă: elevi, bunic, turist, festivalier.
„Sunt spoturi făcute pentru a ne putea regăsi fiecare dintre noi pentru că tuturor ne-a lipsit cel puţin un lucru. Pentru cei mai mulţi ne-au lipsit cei dragi”, a arătat Cîţu.
El a spus că românii trebuie să se gândească ce le lipseşte, de ce le este dor.
„Poate vă e dor să mergeţi la un concert, să călătoriţi, fără grija restricţiilor şi a altor măsuri de siguranţă, dacă doriţi acest lucru, vaccinaţi-vă”.
El a adăugat că a vrut să le arate românilor ce înseamnă vaccinul pentru el, spotul nefiind difuzat la televizor, doar pe pagina sa de Facebook.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *