Compania Națională de Investiții construiește o sală de sport la Crișcior

Compania Națională de Investiții construiește o sală de sport la Crișcior. 6.511.365 de lei este valoarea contractului de „Proiectare – faza adaptare la amplasament, execuție lucrări si asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții: „Construire sala de sport scolara 102 locuri, str. Bunei, nr. 2, sat Crișcior, comuna Crișcior, județul Hunedoara”, combustibil solid-cu canalizare”. Procedura pentru depunerea ofertelor s-a încheiat, iar opt asocieri s-au înscris în cursă pentru a obține contractul.

„O sală de sport ar rezolva în mod fericit problemele întâmpinate de elevi şi profesori de educaţie fizică, atunci când vremea nefavorabilă, dar şi condiţiile exterioare de organizare sportivă specifică, nu permit desfăşurarea orelor de educaţie fizică în aer liber. Prin construirea unei Săli de sport s-ar crea condiţiile ca tineretul din zona să practice sportul şi mişcarea în timpul liber pe tot parcursul anului”, arată autoritățile locale din Crișcior.

Potrivit documentelor, Consiliul Local Crișcior se obligă, ca după predarea amplasamentului și a obiectivului realizat, să mențină destinația acestuia și să îl întrețină pe o perioadă de minim 15 ani.

 

 

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.