Au condus fără permis și sub influenţa băuturilor alcoolice

  • În data de 20.09.2018, în jurul orei 19:00, poliţiştii rutieri au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Timișoara, care conducea un autoturism pe strada Batiz, din municipiul Hunedoara, fără a poseda permis de conducere. În urma testării, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,54 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
  • În data de 20.09.2018, în jurul orei 21:20, agenţii de poliţie rutieră au depistat pe bulevardul Păcii, din municipiul Lupeni, un conducător auto în vârstă de 58 de ani, din municipiul Lupeni, care, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a tamponat din spate un alt autoturism, care oprise în zona trecerii la nivel cu calea ferată, respectând astfel semnificația indicatorului rutier „STOP”.

În cazul conducătorului auto care a produs tamponarea, aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,57 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

  • În data de 21.09.2018, în jurul orei 01:25, poliţiştii rutieri care efectuau serviciul de patrulare pe strada Independenţei, din oraşului Petrila, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că două autoturisme au fost implicate într-o tamponare.

Poliţiştii au stabilit că evenimentul rutier a fost produs de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Petroşani, care a pierdut controlul direcţiei şi a acroşat un autoturism parcat.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul respectiv nu deține permis de conducere, iar în urma testării, aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,64 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În toate cazurile prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.