Constantin Brînzoi a adus la Brad medalia de aur la aeromodelism

Constantin Brînzoi a adus la Brad medalia de aur la aeromodelism. Sportivul Constantin Brînzoi, legitimat la secția de aeromodelism a Clubului Sportiv Aurul Brad este noul campion mondial în cadrul competiției organizată, în acest an, în statul California (SUA).

Trofeul câstigat de acesta în cadrul competiției mondiale și prezentat în fața brădenilor este unul transmisibil, acesta fiind confecționat în anul 1950, pe soclul acestuia fiind montate, încă de la început, plăcuțe inscripționate cu numele câștigătorilor, țara de proveniența și locul unde s-a desfășurat competiția. Începând din anul 2019 va fi inscripționat pe acest trofeu și numele Constantin Brînzoi-Romania.

Aeromodeliștii de la Aurul Brad au obtinut de-a lungul timpului numeroase trofee la competițiile interne și internaționale iar acest trofeu de excelență încununează munca depusa de tinerii brădeni din cadrul acestei secții sportive.

Constantin Brînzoi a fost transferat la Aurul Brad în urma cu 8 ani de la Clubul Sportul Studențesc iar în prezent locuiește în Cluj Napoca, fiind legitimat şi activând însă pe mai departe în cadrul Clubului Aurul Brad, fiind în același timp selectat în lotul național de aeromodelism al României.

Constantin Brînzoi, primul campion mondial al Bradului, a fost felicitat de primarul Florin Cazacu, și de Adrian Maxim, președintele secției aeromodelism și Valentin Verdeş.

Colaborator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *