Contractul pentru lucrări de modernizare la Ambulatoriul SJU Deva, scos la licitație

Un contract în valoare de 6.282.624 lei fără TVA a fost scos la licitație de Consiliul Județean Hunedoara.

Contractul are ca obiect lucrări de modernizare şi dotare laborator radiologie şi imagistică medicală, laborator de medicină nucleară, extindere pentru cabinet pediatrie în cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva.

Proiectul prevede lucrări de refacere integrală a finisajelor interioare, a instalațiilor sanitare, electrice și de încălzire, precum și realizarea de instalații de ventilație.

Pentru cabinetul de pediatrie se propune realizarea unei extinderi care să cuprindă spații de așteptare pentru pacienți, cabinet pentru consultații, spații de lucru pentru asistente și grup sanitar.

De asemenea, se vor achiziționa echipamente medicale după cum urmează: ecograf staționar cu 3 sonde, aparat scopie – grafie digital, aparat grafie digital, mamograf digital, sistem DEXA Dexxum T, sistem PACS, computer tomograf CT cu 128 slices. Tot în cadrul acestui proiect va fi achiziționat mobilier și dispozitive sanitare.

15 septembrie este data limită pentru depunerea ofertelor. Investitia este finanțată din bani europeni, prin Programul Operațional Regional.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.