Copii pentru viitor

Asociația Copii pentru Viitor Lupeni și Liceul Tehnologic  Lupeni desfășoară în anul școlar 2018-2019 proiectul  Meserii pentru Viitor – Electricitatea Pas cu Pas. Este un  proiect de educație non-formală și activități practice în domeniul electricității, destinat elevilor de clasa a X- a și a XI-a din învățământul profesional.

„Elevii vor fi îndrumați de către un specialist al organizației noastre să își însușească abilități practice de bază  în meseria de electrician, și anume cum să monteze un panou electric, o priză, un circuit electric. În plus,  avem în vedere și modalități de generare a energiei verzi, regenerabile, astfel ca, până la finalul cursului, elevii vor învăța cum să instaleze panouri solare și fotovoltaice”, spune Anca Iordănescu, reprezentant Asociația Copii pentru Viitor.

Scopul acestor activități este de a-i pregăti pe tineri în însușirea unor abilități practice, menite să îi ajute să își găsescă mai ușor un loc de muncă  după terminarea studiilor, utilizând metode și mijloace educaționale moderne și un cadru ambiant favorabil învățării și formării.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *