Cristian Pomohaci nu mai vine nici la Zilele Orașului Hațeg

Scandalul sexual cu minori în care a fost implicat îi dăunează fostului preot și cântărețului de muzică populară Cristian Pomohaci. După ce prezența acestuia nu a mai fost dorită pe scena Zilelor Orașului Uricani, la fel s-a întâmplat și cu sărbătoarea dedicată hațeganilor.

Primarul orașului Hațeg, Marcel Goia, spune că a preferat să renunțe la prestația artistului inclusiv pentru protecția acestuia.

”Nu, nu mai vine la Zilele Orașului Hațeg. A fost o discuție înainte de a se întâmpla evenimentul ăsta cu el, când a fost la Râu de Mori și nu se știa. După ce a început scandalul, s-a renunțat. Este o stare din asta, acum, și la oameni și la… Nu știi cum reacționează. Îl pui și pe el într-o situație proastă și nu e ok până nu își rezolvă problema. El ar fi trebuit să vină, dacă nu ar fi apărut scandalul. Discuția noastră a fost prin mai, dar nu era scandalul început încă. Am luat niște măsuri de precauție. Nu știi cum reacționează oamenii. Vin aici 10.000 de oameni: unii îl strigă, alții îl huiduie, alții îl aplaudă. E pentru protecția spectacolului, spectatorilor și inclusiv a lui”, a declarat, pentru Replica-INFO HD, Marcel Goia.

citește și:

poate vrei să citești și:

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *