Cristiano Ronaldo, primul fotbalist european cu 101 goluri marcate pentru echipa națională

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a devenit, marţi, primul fotbalist european care depăşeşte o sută de goluri marcate la echipa naţională.

„Acestea sunt două goluri importante pentru că am reuşit să ajung la acest record pe care îl căutam”, a declarat cvintuplul Balon de Aur, la microfonul televiziunii publice portugheze RTP, potrivit AFP.

„Sunt foarte fericit, în primul rând pentru că echipa a câştigat (…) şi bineînţeles pentru recordul de 100 de goluri şi apoi pentru 101, două goluri uriaşe”, a continuat el.

Chiar dacă spune că nu face „o obsesie„CRISTIANO RONALDO atacantul Juventus speră acum să depăşească recordul absolut deţinut de iranianul Ali Daei (109 goluri): „Acum, recordul… este pas cu pas. Recordurile vin în mod natural.”

Portugalia a învins, marţi, Suedia, cu scorul de 2-0, în Liga Naţiunilor, ambele reuşite aparţinându-i lui Cristiano Ronaldo, care a punctat în minutele 45+1, dintr-o lovitură liberă, şi 72.

Golul din prima repriză a fost cel cu numărul 100 la echipa naţională marcat de Cristiano Ronaldo. El are acum 101 reuşite, în 165 de selecţii.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.