RECLĂDIREA LIBERALĂ A HUNEDOAREI: Absorbție de fonduri europene

„Ieri, începând cu ora 15, hunedorenii au putut beneficia de vizita de lucru în municipiul Hunedoara a Vice-premierului Raluca Turcan și a ministrului Fondurilor Europene Marcel Boloș, însoțiți de Cecilia Văduva, SG în minister, și de alți specialiști din aparatul de lucru.

În cadrul întâlnirilor s-au discutat spețe punctuale privind accesarea fondurilor europene de către mediul antreprenorial și de către administrațiile locale.

Angajamentul guvernului Orban de a sprijini proiectele Hunedoarei este total și vine în întâmpinarea intenției noastre, a liberalilor hunedoreni, de a determina, prin consilierii locali din viitorul CL, creșterea reală a absorbției de fonduri europene pentru dezvoltarea municipiului, pentru locuri de muncă mai multe și mai bine plătite.

Forța PNL în activitatea de reclădire a Hunedoarei va depinde de numărul de consilieri care va rezulta din vot.

Dragi prieteni hunedoreni, liberalii din municipiul Hunedoara au încrederea și sprijinul Guvernului, dar au nevoie și de încrederea și sprijinul vostru, la votul din 27 septembrie!

De asemenea, Adrian Nicolae David, candidatul PNL la CJ, prezent la întâlnire, și-a exprimat determinarea ca municipiul Hunedoara să se afle în prim-planul preocupărilor sale de Președinte al CJ, cu atât mai mult cu cât PNL a retras candidatul propriu la Primăria Hunedoara, pentru a se putea construi cea mai puternică alianță de dreapta din istoria politică a județului.”

Eleonora-Carmen HĂRĂU, senator PNL

Notă: postările de la rubrica „faceNEWS” sunt preluate ca atare, fără modificări, de pe paginile de facebook ale autorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.