HUNEDOARA: Nu vor mai fi furnizori de servicii de îngrijiri medicale la domiciliu

Urmare deciziei celor doi furnizori de servicii de îngrijiri medicale la domiciliu de a întrerupe derularea contractelor cu Casa de Asigurări de Sănătate Hunedoara, începând cu data de 01 septembrie 2018, CAS Hunedoara nu se va mai afla în relație contractuală cu niciun furnizor de servicii de îngrijiri medicale la domiciliu.

În etapa de contractare de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale derulată în luna aprilie 2018 au intrat în contract cu CAS Hunedoara doi furnizori de servicii medicale de îngrijiri la domiciliu, respectiv SC Centrul Medical Laserterapie SRL și Asociația AXED. Primul a solicitat încetarea contractului de furnizare de servicii medicale de îngrijiri medicale la domiciliu începând cu data de 01 august. Totodată, Asociația AXED a solicitat încetarea contractului începând cu data de 01 septembrie.

Menționăm că cei doi furnizori au solicitat încetarea contractului cu CAS Hunedoara învocând atât dificultăți economice cât și deficit de personal medico-sanitar specializat în acordarea serviciilor de îngrijiri medicale la domiciliu.

 

 

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *