Cum a ajuns Petru Mărginean să fie candidatul PSD la Primăria Deva? Ne explică Marica

De vineri, în mod oficial, Petru Mărginean este candidatul propus de organizația județeană Hunedoara a PSD la funcția de primar al Devei, deși filiala locală venise cu o altă propunere, respectiv Ovidiu Moș.

Deputatul Sorin Marica, vicepreședinte al partidului la nivel județean, a explicat cum a decurs ședința de Comitet Executiv al PSD Hunedoara, în urma căreia Petru Mărginean a fost desemnat candidat al formațiunii la funcția de primar al Devei: „Au fost 56 de voturi pentru Mărginean, 10 voturi pentru Moș și șase voturi au fost anulate”.

Sorin Marica este convins că pentru prima dată după 1990, social – democrații vor avea un edil șef în reședința de județ și a explicat cum s-a ajuns la Petru Mărginean.

„Nu-i niciun secret. În urma unui unui sondaj de opinie, domnul Petru Mărginean avea un procent considerabil în fața celorlați candidați și atunci, normal, așa cum vă spuneam, noi vrem să câștigăm Primăria municipiului Deva,și am mers pe alegerea domnului Petru Mărginean ca și candidat”, precizează deputatul.

Vicepreședintele PSD Hunedoara declara, duminică, la Totești, după ce sâmbătă Petru Mărginean nu a reușit să se înscrie în rândul social – democraților, că acesta va deveni membru al partidului.

„Eu sunt convins că se va înscrie Petru Mărginean în PSD pentru că acest candidat va fi al PSD și vom câștiga Primăria Deva cu Petru Mărginean din partea Partidului Social Democrat”, mai spune Sorin Marica.

Alegerile parțiale pentru funcția de primar al municipiului Deva vor avea loc pe data de 5 noiembrie.

 

 

 

 

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Un comentariu la „Cum a ajuns Petru Mărginean să fie candidatul PSD la Primăria Deva? Ne explică Marica

  • 2 octombrie 2017 la 16:14
    Permalink

    In sfarsit a facut si PSD-ul o miscare normala si castigatoare. Petru Marginean este singurul care va putea scoate Deva din umbra . Sunt sigur ca isi va continua proiectele incepute si stopate de Mircia si Deva va fi asa cum speram toti, un oras european, civilizat cu care sa ne mandrim. Succes in continuare .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *