Cupa „Pro-Parâng” ajunge la ediția a X-a

Ultimele pregătiri pentru cea de-a X-a ediție a Cupei „Pro-Parâng” sunt în toi. Chiar dacă au existat mici impedimente cauzate de temperaturile care au fost mai ridicate în ultima perioadă de timp, în acest moment s-a așternut un nou strat de zăpadă ceea ce face ca această competiție să fie organizată în cele mai bune condiții.

Organizatorii anunță că sâmbătă 18.03.2023, toți cei care doresc să participe trebuie să fie prezenți la stația de îmbarcare a telescaunului pentru înscrieri la fața locului și pentru sedința tehnică începând cu ora 10.

Asociația Schi-Turism Montan „Pro-Parâng” Petroșani reînoiește invitația pentru iubitorii schiului de tură de a participa la a X- a ediție a Cupei „Pro- Parâng” la schi de tură din data de sâmbătă 18.03.2023. De data aceasta vremea ține cu iubitorii schiului de tură datorită faptului că s-a așternut un strat nou de zăpadă de aprox. 25 cm și încă ninge, lucrul care face practicabilă zona pârtilor „B” și „Slima” din traseul de concurs. De asemenea vreme de sâmbătă va fi ideală pentru parcurgerea unui traseu de schi de tură. Vă așteptăm incepând cu orele 10 la stația de îmbarcare a telescaunului pentru înscrieri la fața locului și pentru sedința tehnică. La finalul concursului participanții și susținătorii lor sunt invitați la sediul asociației de la cota 1800 m, unde va avea loc și festivitatea de premiere, pentru a savura un ceai cald sau un vin fiert și pentru a degusta un aperitiv tradițional (brânză , slănină și ceapă)”, informează Asociația Pro-Parâng Petroșani.

 

Monika BACIU

FOTO PRO-PARÂNG PETROȘANI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.